Bursa'ya 7 bin yataklı termal kent

Bursa İl Özel İdare Genel Sekreteri Bilal Çelik, Dağyenice termal turizm merkezi başta olmak üzere yaptıkları çalışmaları tamamlamaları halinde 7 bin yataklı termal kent oluşturacaklarını söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Haziran 2012 02:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İl Özel İdare Genel Sekreteri Bilal Çelik, düzenlediği basın toplantısı ile çalışmaları hakkında kamuoyunu bilgilendirdi. Mahvel'de düzenlenen basın toplantısında, göreve geleli 4,5 ay olduğunu hatırlatan Bilal Çelik, ?İl Özel İdaresinde yapılan işlerden kamuoyunun da bilgilendirilmesi gerekiyor. Bu kapsamda zaman zaman basınla bir araya gelerek kamuoyunu bilgilendirmek istiyoruz. Çünkü özel idareler, merkezi idarenin yerelde tüm hizmetleri yürüten bir koludur. Bu nedenle de kamuoyu yapılan çalışmaları bilmelidir.? dedi.

Bursa İl Özel İdaresi olarak şeffaf ve hesap verebilir bir kurum olmaya çalıştıklarını ifade eden Bilal Çelik, yaptıkları her işte halkın yararını en önde tuttuklarını söyledi. Bu kapsamda da kamu kaynaklarını en akılcı bir şekilde kullanmak için çaba gösterdiklerini dile getiren Çelik, kentte toplam 716 personel ile halka hizmet verdiklerini kaydetti.

Bursa İl Özel İdaresi Genel Bilal Çelik, özel idare olarak 107 milyon lira bütçeleri olduğunu belirterek, ?Giderlerimiz en çok tarımsal hizmetlere harcanıyor. Bunda da en önemli amacımız modern tekniklerin kullanılması. Eskiden bilinen geleneksel sulama yöntemleri dışında bütün tarım alanlarını yeni teknik sulama yöntemleri ile

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber